Oficiu postal in Militari Residence

Avatar utilizator
danniel79
Proprietar MR
Mesaje: 604
Membru din: 18 Mar 2013, 08:42
Localitate: Rezervelor 89, bloc 7

Re: Oficiu postal in Militari Residence

Mesajde danniel79 » 24 Oct 2013, 04:29

Informatie buna de pus pe site -> Adrese utile

gogoroiu
Mesaje: 1165
Membru din: 27 Mai 2013, 08:46

Re: Oficiu postal in Militari Residence

Mesajde gogoroiu » 04 Noi 2013, 10:58

din păcate nu cred că va exista vreodată un oficiu poştal în MR şi nici în altă parte.

pe 25 septembrie am fost la oficiul poştal nr 74 pe str Valea Argeşului în DT. erau 3 oficiante şi am numărat 34 de clienţi. evident la coada mea erau 17. am întrebat-o politicos pe oficiantă, o fată cam la 35 de ani, dacă nu se mai poate deschide un ghişeu. a ţipat isterizată la mine că poşta dă afară pe capete şi că ea e în preaviz că nu mai merită să stea pe 900 lei pe lună la câtă muncă şi răspundere e!
majoritatea clienţilor erau pensionari care plăteau facturi de utilităţi.

pe 25 octombrie în acelaşi loc mai erau numai 2 oficiante cam cu acelaşi număr de clienţi.
am stat de mi-a ieşit părul prin căciulă şi când am văzut o babă cu vreo 10-12 facturi în mână am luat iarăşi foc dar m-am abţinut şi nu am mai deschis gura. baba plătea cabluri şi curent pentru vreo 3-4 vecini,
oficianta a văzut că lumea fierbea la coadă şi a încercat să-i explice că le poate achita pe toate la robotul de la BRD într-un timp mult mai scurt decât i.ar fi luat ei să le opereze pe toate.
baba i-a zis, nu mă pricep mă mămică acolo.
am stat ca proştii că baba număra ban cu ban la fiecare facură...

mama mea are 68 de ani şi plăteşte toate utilităţile on-line. nu era vreo mare expertă în plăţile cu cardul pe calculator dar decât să stea la cozi a preferat să înveţe cum merge plata on-line iar acum e expertă. măturisesc că nu e străină de calculator a făcut tehnoredactare vreo 10 ani înainte să se pensioneze.
toate mamele prietenilor mei se uită la calculator ca la Diavol şi au spus că decât să înveţe aşa ceva mai bine stau la coadă şi 3 zile!

poate am deviat iar dar Poşta Română e moartă şi în loc să facă operaţiuni eficinte încasează facturi de servicii la care au un profit apropiat de 0.
lentoarea cu care se mişcă angajaţii nu e din vina lor ci din cauza unor softuri care pică foarte uşor că sunt de rahat şi cumpărate de 10 ori mai mult decât ar fi meritat.

ovidiu2012
Mesaje: 139
Membru din: 06 Iun 2013, 21:01
Localitate: Str.Tineretului Nr.13 Bloc 2

Re: Oficiu postal in Militari Residence

Mesajde ovidiu2012 » 06 Noi 2013, 09:16

Nu e softul de vina, toantele care il opereaza e de vina, eu am vazut cazuri cand era praf, statea sa incaseze o facuta 20 de minute... fara sa pice nici un soft, in institutile publice toti sunt angajati cu spagi !

gogoroiu
Mesaje: 1165
Membru din: 27 Mai 2013, 08:46

Re: Oficiu postal in Militari Residence

Mesajde gogoroiu » 06 Noi 2013, 15:14

nu ştiu cu precizie dacă softul sau reţeaua din sistemul poştal românesc care pică din cauza serverelor suprasolicitate, sau montate de mântuială, din cauza operatoarelor care au fost angajate pe ochi frumoşi şi nu au habar şi fac greşeli care "supără" aceste servere.
tot ce ştiu este că unii dintre userii acestui forum sunt specialişti în IT şi ar putea spune de unde s-a împuţit treaba!

pe de altă parte e limpede că Poşta Română moare!
mie mi se pare limpede că cineva vrea s-o omoare ca s-o cumpere pe bani puţini şi s-o reanimeze pe nimica de bani! fiindcă are infrastructură gata făcută de stat! are oficii în toate comunele din ţară şi ar putea fi o bucată de profit puternic!

(offtopic: un prieten al meu a cumpărat acum vreo 13 ani o motocicletă poştală galbenă din Germania care avea 6 ani la data cumpărării. era o motocicletă pe curea, nu pe lanţ. fusese scoasă la casat că era veche şi fusese folosită exclusiv de o doamnă poştăriţă din zona de unde a luat-o el.
nu era mare sculă dar era impecabilă dar foarte lentă că era pe curea.iar doamna poştăriţă nu mai era tinerică când se suise pe ea! omul a avut acte că motocicleta parcurgea cam 80 km pe zi şi nu era vrăjeală ca la noi...)

Avatar utilizator
MrV
Proprietar MR
Mesaje: 7479
Membru din: 11 Mar 2013, 19:27
Localitate: Rezervelor 89, bloc 7
Contact:

Re: Oficiu postal in Militari Residence

Mesajde MrV » 06 Noi 2013, 15:26

E si partea tehnica de vina. In vara am platit o amenda. Duduia se misca destul de rapid dar aparatura lor......ba se bloca, ba nu se conecta.
Oricum e pe duca Posta. In Constanta a trebuit sa platesc si o foaie ca sa imi scoata la imprimanta chitanta :)
Failure lies not in falling down. Failure lies in not getting up!

CSerbes
Mesaje: 25
Membru din: 03 Mai 2013, 13:38

Re: Oficiu postal in Militari Residence

Mesajde CSerbes » 06 Noi 2013, 15:47

Posta romana se va vinde la un moment dat, a fost si o incercare de preluare de la Posta germana, dar a picat (nici aia nu au inteles de ce) si acum s-ar parea ca urmeaza ceva. Exista monitorizari, calcule, evaluari. Ideea e ca va fi mai bine.

Înapoi la “Intrebari & Raspunsuri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori